31 de juliol 2007

Tres religions


En casa ma iaia totes les parets tenen un sant. Ja siga en forma de calendari, estampeta, fotografia, figura,...Fins i tot de la porta d'entrada penja un mini-bust de Jesús que anuncia el museu hagiogràfic que conté.

No sé què faria m'auela en el món laic que predique...ni la multitudinària caravana de persones que encarats a la Meca, en aquella àrea de servei, resaven les seues oracions un dissabte per la nit, mentre jo parsimoniosament, em menjava un entrepà de dues llonganisses amb un pimentó fregit que m'havia preparat la meua sogra.

Quina cosa més estranya això de les religions...

23 de juliol 2007

Yo soy del mono

L'estiu, és un periode de descans on rebaixem el nivell d'activitat. Això diuen, perque si mire al meu voltant, la majoria de la gent que conec va de cap, estudiant, treballant, organitzant assumptes... Així que este volum de faena desmesurat trobe l'escusa per a tardar tant en colaborar en aquest bloc.

Bé, anem al tema. Us deixe un video que fa que se'm rebolique la panxa. Quants anys fa que Darwin va emetre les seues teories sobre l'evolució? Quantes persones han donat la seua vida a corroborar o matisar, millorar en resum aquesta teoria? Quantes proves científiques hi ha que ho evidencien?
Dona igual. Tots s'equivoquen. Un xiquet de 10 anys, il·luminat per la Llum del Cel ens donarà resposta als nostres dubtes... Ai senyor! perque hem d'aguantar açó?