23 de juliol 2007

Yo soy del mono

L'estiu, és un periode de descans on rebaixem el nivell d'activitat. Això diuen, perque si mire al meu voltant, la majoria de la gent que conec va de cap, estudiant, treballant, organitzant assumptes... Així que este volum de faena desmesurat trobe l'escusa per a tardar tant en colaborar en aquest bloc.

Bé, anem al tema. Us deixe un video que fa que se'm rebolique la panxa. Quants anys fa que Darwin va emetre les seues teories sobre l'evolució? Quantes persones han donat la seua vida a corroborar o matisar, millorar en resum aquesta teoria? Quantes proves científiques hi ha que ho evidencien?
Dona igual. Tots s'equivoquen. Un xiquet de 10 anys, il·luminat per la Llum del Cel ens donarà resposta als nostres dubtes... Ai senyor! perque hem d'aguantar açó?

2 Comments:

Blogger Satsuma said...

Espere no haver ofés al Gran Dimitri amb aquest missatge.

23.7.07

 
Blogger Peubord said...

El Gran Dimitri és un evolucionista convençut, fidel a les noves teories d'evolució molecular i contrari afèrrim del "Disseny intel·ligent". El progrés i el coneixement científic no tenen res que agrair a l'església, si per ells fora encara cremaríem infidels i bruixes...

24.7.07

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home