12 de setembre 2006

PLOU!


Plou! I és una bona notícia més o menys per a tots. Crec que mai havia notat tant que tanta gent esperava alguna cosa. Ja estàvem una mica cansats de l'estiu. I anàvem mirant el cel. Els últims dies, tot han sigut falses alarmes i entre la població hi havia un cert sentiment de frau: què passa ací que no plou?

I de colp hui s'han vist uns núvols grossos que venien del nord, precedits per un vent que alçava la pols dels camps acabats de llaurar. S'ha notat l'olor a humitat i s'ha sentit com els núvols feien un gruny llarg i fosc. La resplendor del llamp cada vegada s'acostava més. Primer unes gotes grosses i espaiades. Després, bots i barrals. La primera tronada d'estiu s'ha fet molt d'esperar. Ara ja no podrem collir figues. Alguna cosa dolenta havia de tindre!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Quasi mai acostumava a menjar figues, -i això que tenia una figuera a l'hort tremenda!- el seu aspecte em feia por. Enguany les he redescobert,a cabassades. Quin plaer m'he perdut durant tant de temps!
Intentaria buscar si Hacendado en comercialitza, però les figues, per a ser bones han de ser caseres, si pot ser collides a la porta de casa.

12.9.06

 
Blogger Peubord said...

De figues n'hi han tot l'any!!

12.9.06

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home