16 de setembre 2006

Mig any faller... ja?


A les 8 del matí, alguna cosa m’ha despertat. Supose que a eixes hores el cervell funciona per sota de la velocitat normal. Sense ganes d’ofendre, i ho dic d’una forma totalment fidel a la realitat, he pensat:

-Putes falles, la mare que els ha parit! Ja podrien estacar-se el masclet...

Llance una pregunta als entesos i doctes en aquests casos: poden els falleros (mitjançant telepatia o alguna art secreta) llegir el pensament dels no-falleros? Ho dic perquè a continuació la intensitat i el nombre de masclets ha augmentat geomètricament. Per un moment he pensat que un fallero panxut i encucaratxat irrompia a la meua habitació cantant-me el “per ofrenar” i sepultant-me de masclets i brafaes de whisky combustible.

Totalment desarmat m’he rendit, la guerra psicològica havia fet el seu efecte, les falles sempre guanyen...

Nota: per als que volen fer sang inmediatament després de llegir el post... m'agraden les falles però no com estan plantejades. Ahí queda això!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sembles un "agüelo renegó" en potència. D'eixos que reneguen a tots i per tot.

És molt lícit que no t'agraden les falles tal i com estan plantejades, però no veig com es relaciona açò amb el fet que relates. Sembla que l'únic que t'ha molestat és que et despertaren més matí del que acostuma a fer-ho el rellotge, i això ho fan les falles, el Ral·li les festes de barri i la Setmana Santa.

17.9.06

 
Anonymous Anònim said...

Crec que l'has clavat!
No vull ni pensar-ho d'ací uns anys...

17.9.06

 
Blogger fernando morales said...

És que tens tota la raó. Les falles haurien de pensar en un creixement sostenible i respectuós amb la societat no-fallera. Almenys des de la falla Mossén Sorell-Corona ja ho vam dir amb el nostre monument de 2004: "Disculpen les molèsties". ;)

21.9.06

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home