22 d’octubre 2007

EXTRA, EXTRA!! NOTÍCIA IMPORTANT!


Ja fa temps que tenia guardat aquest retall de premsa. Potser la notícia més important de l'última década:

BENEDICTO XVI SERÁ NOMBRADO ORXATER D'HONOR POR SU IMPULSO A LA CHUFA VALENCIANA

Efe, Valencia

El Papa Benedicto XVI recibirá el reconocimiento Orxater d'Honor -por su impulso a la Horchata de Chufa de Valencia en su visita a la ciudad en el Encuentro Mundial de las Familias- con motivo de la VIII edición del Día de la Horchata que se celebra hoy, según informó la Denominación de Origen Chufa de Valencia.

(...)

El Papa Benedicto XVI pidió el pasado 9 de julio, que le llevaran un vaso de horchata a la sacristía del altar en el que celebraba la misa conclusiva del V Encuentro de las Familias para saciar la sed cuando terminara la celebración eucarística.

(Levante, 3 de juny de 2007)

Totes les xufes valencianes estan d'enhorabona.

PS: Dedicat al Xufo de Benimaclet.

Etiquetes de comentaris:

16 d’octubre 2007

La muixeranga de Carcaixent


Dir a aquestes alçades de la vida que tinc devoció per la Mare de Déu faria riure a més d’un conegut, però reconec que visc la Festa amb molta il·lusió. La cerveseta de després, el retrobament amb la gent que balla i toca..... és per a mi el millor moment de les festes.
Després de molts assatjos (mai en sou prou) avuí traurem a la processó la Muixeranga de Carcaixent. No farem torres de cinc ni figures impressionants però en farem d’altres també boniques i el més important de tot, la muixeranga de Carcaixent tornarà a ballar quasi un segle després. Açò és sóls el principi, tenim moltes ganes de continuar i sobretot de passar-ho de categoria internacional. Quan ens vesques passar no dubtes en unir-te i fer pinya!!!
Amunt!!!
P.S: acabar així el post seria injust... com no tot serà possible si els deus de la pluja ens ho permeten.