25 de març 2007

VISCA SISA!

Anit anàrem al teatre El Musical del Cabanyal a València. Anàrem a veure a Jaume Sisa. Mai no l'havíem vist en directe i per tant no sabíem el que podia passar. I el que va passar va ser màgic. Un home, una guitarra i una cadireta, cal alguna cosa més?

Jaume Sisa va crear una història amb la qual anava enganxant les seues cançons més conegudes, sense més acompanyament que la seua guitarra i els sorollets que podia fer amb la boca (aisisisis ainonono). Va ser una actuació d'un clown genial, que amb un gest de la mirada o un vers d'una cançó ens feia passar de la risa més sincera al pesar més profund. A més ens va regalar improvisacions i balls absurds (adios amiguitos... me voy a merendar... merendando soy feliz...)Així que, si tenim possibilitat de repetir, ho farem sense dubte.

En acabar, un passeig pel Cabanyal. Qui diu que és un barri mort i perillós? La zona on estiguérem era un poblet agradós on les famílies passejaven i s'escoltava parlar valencià.




Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Peubord said...

M'encanta Sisa!!! sobretot quan em donen un billetet per fer la compra. Fer la sisa deuríen nomenar-ho "primera comisió per serveis financers" de la vida d'una persona.

30.3.07

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home