31 de maig 2007

DE LES ELECCIONS

Bé,
ja hem acabat aquesta espècie d'"acabose" que és la campanya electoral i tornem a tindre un poquet més de temps (no molt) per dedicar-lo a altres coses. El primer missatge, evidentment, ha de ser una reflexió post electoral.

A part de la ràbia i la impotència, de l'estupefacció al vore que la gent vota conscientment a corruptes i delinqüents, la valoració estrictament personal és positiva. M'alegre moltíssim d'haver-me implicat. Pense, amb un poc de vanitat, que si no haguérem fet tota la faena que hem fet, els resultats serien pitjors. I pense també que ara s'enceta una etapa llarga per a parlar amb la gent, treballar i convéncer sobre les nostres opinions. Hem de treballar a llarg termini i hem de començar ja. I hem començat ja! Per favor, si sabeu en què fallem o teniu idees, no se les quedeu, compartiu-les. Hem de fer pinya.

Ara les dos coses que més em preocupen de com han anat les eleccions:

- A Silla, Alianza Nacional trau un regidor. I ho celebren a la matinada una colla de rapats cantant el Caralsol amb banderes del pardalot a la plaça del poble. Gent curta, sense famílies i sense referents es deixen manipular pels fanàtics. Si no gestionem bé la immigració, si les administracions no ens ajuden a convéncer-nos de que la immigració no mossega, si no s'inverteix en educació, eixe és el nostre futur.

- A Xàbia, Calp i altres pobles de la Marina, els residens estrangers (que cínics som, estos no són immigrants...) funden partits propis i trauen bons resultats. Faran política només per a ells. Prengueu nota els que voleu urbanitzacions de luxe per a estrangers. Allò mateix va passar a Mallorca fa anys i ara hi ha zones de les illes on els illencs no pinten fava, han perdut el control i són estrangers a la seua pròpia terra. Com diu Baltassar Porcel: A Mallorca està passant el que ja vaig explicar a Olympia a mitjanit. S'han tirat tants diners i s'hi han fet tantes obres que al final ha rebentat. Formentera ha desaparegut, ja no és als mapes, se l'han menjada. Tot ha explotat. Al meu poble hi ha 1.600 tios que hi han nascut i 10.600 que hi han arribat. En tot l'embolic de corrupció a Andratx no hi ha implicat cap andritxol. Els d'Andratx es volen fer un galliner o una dutxa i no els donen permís. Però ells estan agraïts perquè es pensen que sense això passarien gana.

1 Comments:

Blogger Okitsu said...

Haurem de pensar en fer un Nafarroa Bai a la valenciana. No els ha anat malament.

2.6.07

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home