17 de febrer 2007

CICLE STEVEN SEAGAL!

Canal 9 és lamentable i sense dubte ha tocat fons. No parlem dels telenotícies manipulats ni dels periodistes que fan campanya per al PP. Tampoc de l'increïble desplegament de becaris amb xubasquero i termòmetres cada vegada que neva/plou/fa calor per a donar-nos una notícia que ja sabem: que neva/que plou/que fa calor (per cert, on estan quan no hi ha esdeveniments meteorològics?). Ni parlem de l'ús que fan de la "llengua valenciana", que quan apareix, com un miratge amaga totes les seues sonoritats i apertures. No ens clavem en els programes amb convidats casposos rescatats de la residència. Ni tampoc dels programes que volen ser culturals ("Encontres") que si no fóra pels presentadors impresentables es podrien vore (Bellveser, go home).

El que demostra que Canal 9 ha tocat fons irremissiblement, és que dediquen un cicle de cinema al gran Steven Seagal. Un dijous rere un altre podeu vore les mateixes punyades i patades d'eixe aprenent de Chuck Norris. Sense comentaris...


2 Comments:

Blogger Jmtx! said...

excel·lent article, brillant.
Per a canal 9 un zero, no es mereixen ni que els tingam programats als nostres televisors!

19.2.07

 
Anonymous Anònim said...

Tots tenim dret de gaudir del bon cinema, de la mateixa manera que no té perque agradar-nos a tots les mateixes pel·lícules.
Feia molt de temps que no veia a la televisió un cicle de cine com aquest, hem d'agrair-li a canal 9 que ens done el que ningú més és capaç d'emitir, cine d'acció amb tots els components clássics, baralles, armes, dones... i no totes aquestes superproduccions com matrix, kill bill... que per no tindre no tenen ni guió, només tenen efectes especials.
Jo sóc una de les persones que va a vore una altra vegada totes aquestes grans pel·lícules (encara no ha acabat i ja estic desitjant que tornen a repetir el cicle....)
Més cine de qualitat en obert!! i a tots els crítics... feu com jo, llegiu un llibre quan no us agrade el que fan a la televisió.

3.3.07

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home