25 d’octubre 2006

Cita a Sarajevo


Anit vaig acabar de llegir el llibre de Francesc Bayarri "Cita a Sarajevo". M'agradaria saber què en penseu... Jo m'he quedat un poc despagat...

Als que encara no l'heu fullejat, si no voleu que us el desbudellen, absteniu-vos de llegir els comentaris.

Per cert, el llibre el presentarà l'autor el proper dimecres 15 de novembre a les 20:00 en l'Auditori Municipal, en un acte que organitzen el Casal Jaume I - Grup Arrels i el Consell de la Joventut.

4 Comments:

Blogger Jmtx! said...

Jo també m'he quedat despagat, la història que tots coneixiem, o que ens havien fet creure és més bonica i romantica... no dic res més per als qui no l'han llegit.

25.10.06

 
Anonymous Anònim said...

Trobe que tota la part que ens narra el treball periodistic està de més, es sobreentén que un treball d'investigació no és anar i parar el cabás. D'eixa part sols he trobat interessant que dona dades (poquisimes) de la vida o treball que després ha tingut a Croàcia, i que ens situa en el lio de pobles i gent d'alla.

Tampoc he entés l'obsessió per controlar al protagonista, ni que al remat no sapigues el per que de tot plegat.

Un poc desangelat. Supose que l'autor ens contara més coses i que el documental sera més sabrós.

25.10.06

 
Blogger Sanguina said...

A mi no m'ha agradat. Té una quantitat de palla que el fa per moments insufrible i és com un publireportatge cutre del documental que s'acosta, que com no aclarisca alguna cosa més, només serà interessant pel fet de poder descobrir l'aspecte actual d'Stanic.

Per cert, el fet que li feren repetir tomes per al documental, especialment la que anuncia com a la més intensa, m'ha llevat l'ansia amb què esperava veure'l...

25.10.06

 
Blogger Satsuma said...

A mi si que m'ha agradat.

Veure Carcaixent com a fons d'una història d'eixe estil m'agrada. El fet de que haja contat el seu viatge a Sarajevo fa que el llibre puga ser interessant per a més públic.

I la història del polaco imagine que es desvetlarà en el documental, que anirem a vore religiosament.

Per cert, trobar algo de romantic enq ue algú li rebente el cap a martellades a un altre... puf!

25.10.06

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home