16 de novembre 2007

BUSCANT A DÉU


Deia un comentari anterior que tots anem buscant a Déu. Ací tenim una imatge d'una dona que l'ha trobat. Cadascú es contenta amb el que té!

Quin dels dos personatges és de ficció? No trobeu massa semblances entre el capell de la monja i la làmpara de darrere de Micky? Que diu al paper que sostenen?

M'agradaria que s'animareu a escriure un comentari sobre aquesta imatge, que a mi m'ha deixat realment descol·locat. Esbrinem els seus secrets!

4 Comments:

Blogger Peubord said...

Jo crec que realment no és una monja, és un gos que ha anat al veterinari i li han posat un embut sense pitorro per a que no es llepe la ferida després de castrar-lo. I el bitxo dibuixat és una al·lucinació del gos castrat, de fet nosaltres no el podem vore.
Si per una d'aquelles el pots vore és que esteu dins de la ment del gos, t'acaben de castrar i fas l'aspecte d'una monja.

16.11.07

 
Anonymous Anònim said...

Realment no hi ha cap "Micky". Es tracta d'una imatge mirall, usades en psiquiatria per posar de manifest qualsevol alteració de la percepció de la realitat. La làmpara a la que s'aludix en l'article, no és tal; és la imatge reflexada de la monja de l'altra meitat de la pantalla. Esta foto és molt famosa per la seua gran capacitat diagnòstica, ja que els que reconeixen "vore" un Micky patixen d'un Trastorn Obsesiu Rato-sexual (TOR), que consistix en vore en imatges quotidianes qualsevol metàfora sexual (segons la teoria freudiana del psicoanàlisi). En este cas, la imatge de l'autor i d'un comentarista, coincident amb el Micky, només podria destacar clarament la pobra capacitat d'imaginació i d'abstracció, ja que vore una rata on realment hi ha una mongeta és una metàfora prou pobra de l'organ sexual (ja siga femení o masculí) i més si esta es troba manifestada a travé d'un personatge infantil.
Que l'autor es trobés "descolocat", així com una pèrdua lleugera del cabell en la regió frontal, són símptomes inequívocs d'esta patologia psiquiàtrica.

17.11.07

 
Blogger abrilc said...

"Dios no existe, son los padres"

http://stage6.divx.com/Redes/video/1389158/Redes---Creer-para-ver

18.11.07

 
Anonymous Anònim said...

podries enviar-la al programa de Iker

18.11.07

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home