10 d’agost 2006

La Font del Parc


Alguns dels habitants d'aquest preciós tarongerar en vies d'extinció que és Carcaixent tenim la costum d'eixir a prendre la fresca.

Amb la recent inauguració de la Plaça de la Biblioteca aquest costum ha reviscolat i s'hi ha traslladat a l'Antic Camp de Fútbol.

No sé si per açò, o per la desidia que caracteritza el govern local envers el patrimoni històric, la situació del Parc Navarro Daràs no fa més que empitjorar, a l'espera de millors temps.

Com a prova tenim l'estat d'abandó en què es troba la Font del Parc, símbol de Carcaixent, que està plena de borró i enmig d'un fangar, a causa del més que deficitari manteniment.

Per contra l'altra font, la més nova que tenim a Carcaixent, gaudeix fins i tot de la protecció d'un cos especial de seguretat.

Serà perquè volen tombar-la, tal i com han fet amb el Parc Rosa, perquè es veja millor el nou Passeig??

2 Comments:

Blogger Peubord said...

Ens han xafat la idea fontaner per segona vegada!! Jo crec que ambdos casos són els mateixos!!! És un complot antitarongil!!! Els hem de matar...Ja s'acosta el dia de la inaguració

14.8.06

 
Anonymous Anònim said...

Quins records més bonics i densos em porta esta fons. Quants moments infantils lligats a ella. També molts de juvenils...
Confie que encara estiga a on estava...
Gràcies pel record.
Pessetes

23.3.15

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home